afis-a3-forta-cuvantului-2-1

Asociația Română pentru Educație, Viață și Sănătate EDUVIT

și

Asociația Culturală MARYLAND

vă invită la conferința cu tema

FORȚA CUVÂNTULUI ÎN VINDECARE

Conferențiază     Conf. Univ. Dr. Floarea Damaschin

Luni 19 septembrie 2016, ora 18:00 la Teatrul Jean Bart, Tulcea

Cuvântul este un miracol şi face miracole, este cea mai mare forţă a Universului nostru şi îl folosim cu foarte multă neştiinţă sau cu prea multă rea intenţie – conştientizată/neconştientizată!

Astăzi când el ajunge instantaneu oriunde în lumea asta, când cuvântul a prins viteza gândului este acut să fim mult mai atenţi, mult mai responsabili în folosirea lui, decât ne închipuim că suntem, sau decât, că ar trebui să fim.

Prin gând/vorbă din cele peste 100 de trilioane  de celule al corpului nostru, foarte multe dintre ele ţin minte ce-am spus şi cum am spus şi de ce am spus! Ele rămân impresionate, „ştanţate” cu informaţia primită prin gând-cuvânt.

Cuvântul, scris sau vorbit, este forţa prin care trăieşte lumea! Dincolo de aer, apă şi aliment, omul are nevoie de hrană prin cuvânt. Ca şi prin ceilalti factori de mediu menţionaţi, prin care poate fi promovată sănătatea sau boala, şi prin gând/cuvânt efectele sunt aceleaşi. Cuvântul este hrană, dar  poate fi şi otravă.

În funcţie de intenţia, atenţia şi forţa cu care gândeşti/vorbeşti  –  toate structurile din corpul tău, al auditoriului tău şi din corpul acelora  despre care gândim/vorbim – sunt modificate!

Lumea a fost şi este manipulată cel mai uşor prin cuvânt.

Însă, punând intenţia, atenţia şi forţa credinţei în cuvinte – VINDECĂM!

Vindecăm prin cuvânt mult mai mult decât putem estima în era tehnologiei medicale.

Ne-am „setat”, sau mai bine spus, prin cuvânt, am fost setaţi să credem că:  doctorul sau cura cu pătrunjel, apă, carne etc. – ne vindecă când de fapt puterea vindecării se află în noi, dar ea trebuie acţionată:

– din interior – prin credinţă;

– din exterior – prin cuvânt şi atitudine responsabilă!

Dumnezeu a creat lumea prin cuvânt şi ni l-a lăsat spre folosire cu toată forţa lui … în funcţie de voia, intenţia şi atenţia noastră. Sunt oameni care şi-au lăsat deoparte diplomele obţinute în ştiinţele medicale şi au folosit ştiinţa vindecării prin cuvânt. Dar, până la vindecare, e necesar să facem prevenţie prin cuvânt!

Conf. Univ. dr. Floarea Damaschin